Over mezelf

Ik ben Goedele De Nolf, moeder van drie kinderen, Bio-Ingenieur van vooropleiding en sinds meerdere jaren heb ik mijn roeping gevonden in de klassieke homeopathie. Ik heb mijn basisopleiding gevolgd aan het C.K.H. (Centrum voor Klassieke Homeopathie) in Leuven. Deze opleiding heb ik aangevuld met seminaries in binnen- en buitenland en extra stages bij homeopaten in Leuven en Antwerpen. Ik was docente homeopathie aan het C.K.H. in Leuven, gastdocente in Novi Sad (Servie) en ik geef ook permanente vorming homeopathie aan verpleegkundigen en vroedvrouwen en informatie aan breed publiek her en der te velde. Van 2014-2018 was ik ook directrice en coördinatrice van het C.K.H.

De Homeopaten bij wie ik korte of lange tijd les gevolgd heb of die mij op één of andere manier deelgenoot gemaakt hebben van hun kennis en ervaring zijn: Anne Vervarcke, Anne Verkinderen, Alfons Geukens, Alize Timmerman, Bhawisha en Shachindra Joshi, Catherine Charfstein, Divya Chabra, Farhad Adajania, Farok Master, Fillip Lommaert, Henny Heudens, Hilde Vanthuynen, Jan Scholten, Jayesh Shah, Jean-Luc Vanderlinden, Jenny Tree, Johannes Latzel, Melissa Burch, Nanditah Shah, Peter Chappel, Peter Smolders, Rajan Sankaran, Ries Ijsseldijk, Wim Serneels, Chaim Rosenthal, Dinesh Chauhan, Michal Yakir… Ik ben hen hiervoor heel dankbaar.

Ik ben aangesloten bij de beroepsliga voor klassiek homeopaten; de LHC. Als je aangesloten bent bij het Vlaams Neutraal Ziekenfonds of bij Partena kan je voor mijn consultaties een terugbetaling krijgen.